Despre Noi

La Prag Textil, avem o experiență bogată și o vastă cunoștință în domeniul textil. Suntem specializați în producția și comercializarea de țesături de bumbac, poliester și poliviscoză, atât țesute cât și tricotate. Prioritatea noastră principală este de a oferi produse de înaltă calitate, durabile și confortabile fiecărui client.

Țesăturile noastre urmăresc cele mai recente trenduri ale modei, dar se disting și prin designurile noastre originale. Ne străduim să ne îndeplinim cele mai înalte așteptări ale clienților noștri, atât pe piața locală cât și pe cea globală.

La Prag Textil, credem într-un model de afaceri durabil și ne angajăm să reducem impactul nostru asupra mediului. În procesul nostru de producție, aplicăm strategii de eficiență energetică și de reducere a deșeurilor.

În concluzie, Prag Textil este o companie inovatoare și sustenabilă, care își propune să vă ofere soluții de țesături de cea mai înaltă calitate. Vă mulțumim că ați ales să lucrați cu noi.
 

Misiunea noastră:

Misiunea noastră ca Prag Textil este de a furniza clienților noștri țesături de bumbac, poliester și poliviscose tricotate și țesute de înaltă calitate. Ne angajăm să îndeplinim cele mai înalte standarde de calitate din industrie prin utilizarea celor mai bune materii prime și prin concentrarea constantă asupra inovației și îmbunătățirii.

Viziunea noastră:

Viziunea Prag Textil este de a fi un producător de țesături de frunte la nivel mondial și de a oferi fiecărui client un serviciu extraordinar. Ne vom consolida liderul în domeniul nostru prin adoptarea practicilor de producție durabile și prin a face din satisfacția clienților o prioritate constantă.

Informații de Contact


Program de lucru

  • Luni - Vineri: 09:00 - 17:00
WeCreativez WhatsApp Support
Bună, cum vă putem ajuta?