Țesătură de poliviscose tricotată și țesută

Ca firmă Prag Textil, suntem experți în producerea și comercializarea de țesături de poliviscose tricotate și țesute. Poliviscosa este un material unic care combină moliciunea bumbacului cu textura netedă a viscozei. Este utilizată pe scară largă atât în sectorul îmbrăcămintei, cât și în cel al textilelor de casă.

Țesăturile noastre de poliviscose sunt cunoscute pentru durabilitate, rezistența culorii și abilitatea de a menține forma. Acestea sunt ideale pentru o gamă de aplicații, de la rochii la jachete, de la fuste la pantaloni și chiar lenjerie de pat. De asemenea, acest tip de țesătură este popular în sectorul hotelier și restaurant, datorită rezistenței sale la uzură intensă și spălări repetate.

Fiecare țesătură de poliviscose tricotată și țesută pe care o producem este fabricată din materii prime de cea mai bună calitate, alese cu grijă, iar procesul nostru de producție garantează excelența la fiecare etapă. Ne angajăm să oferim clienților noștri cele mai înalte standarde de calitate.
 

WeCreativez WhatsApp Support
Bună, cum vă putem ajuta?